2022-es kedvenceink


A 2022-es év kihívássokkal volt tele, és habár sok nehézséggel kellett megküzdenie az utazónak és utaztatónak, annak örülhettünk, hogy szép számban újra elindultak irodánk csoportos útjai.

 

Év elején az északi (norvég, finn lappföldi és izlandi) havas-jeges programok mellett a zanzibári és dominikai nyaralóprogramjaink voltak a legkeresettebbek. Márciustól Kuba, az Egyesült Arab Emirátusok, Portugália és Olaszország zárkózott fel melléjük, majd a húsvét és tavaszi szünet kezdetével tovább színesedett a paletta: Franciaországba és az egyelőre csak a covid ellen beoltott turistákat fogadó Amerikai Egyesült Államokba indítottunk csoportos utazásokat.

 

Májustól Nyugat-Európa majd’ minden szegletére jutott Bono utazás: a legnépszerűbb úti célok Izland, Norvégia, Feröer szigetek, Grönland, Skócia, Hollandia, Madeira és az Azori-szigetek voltak.

Pünkösdkor Belgiumban kóstoltak csokit és sört utasaink, Baszkföldön hőlégballonoztak, majd a Szardínia-Korzika utazás megnyitotta a nyári főszezont. Hetente repült csoportos utunk Izlandra, Norvégiába és az Azori-szigetekre, és olyan országokba is újra el tudtunk utazni több év után, mint Írország vagy Malajzia; valamint újra hajózhattunk az Északi-tengeren.

Az őszre hirdetett grúziai és marokkói ajánlatunk már korán betelt, csakúgy, mint az októberi slágerutunk: a perui körút. Három év után újra charterjáratot indítottunk Izlandra és tél elején három csoportunk látogatott Lappföldre, a Mikuláshoz.

Szilveszterre bőséges kínálattal jelentkeztünk: 15 csoportunk tölti év végét külföldön, szerte a világban Mauritiustól Borneóig, Vietnámtól Mexikóig.

Köszönjük érdeklődéseiteket és foglalásaitokat, utazásokban gazdag boldog új évet kívánunk és visszavárunk Benneteket 2023-ban!2022. 12. 30. (péntek) 15.00