Tengerentúli csoportos utazások

2019. 04. 02. (kedd) 14.27

Ha még döntött nyári vakációját illetően, különleges úti célokat ajánlunk figyelmébe!

Tengerentúli csoportos utazásaink előfoglalási kedvezménnyel foglalhatóak! 

 

 


Kalandozás Alaszkában - Csoportos hajóút magyar idegenvezetéssel
Utazás időpontja:
2019. július 10-23.
Utazás: Budapestről Vancouverbe egy átszállással
Tartson velünk a Royal Caribbean International hajótársaság fedélzetén a vadregényes Alaszkába! Pihenjen luxus körülmények között az óriáshajón, napközben pedig fedezze fel az alaszkai vadon érintetlen természetét: fjordok, gleccserek, lenyűgöző hegyvonulatok, változatos állat- és növényvilágú nemzeti parkok kísérik utunkat.

   

Kínai kaleidoszkóp - Peking, Hszian, Sanghaj, hajózással a Jangce-folyón -  Csoportos utazás magyar idegenvezetéssel
Utazás időpontjai:
2019. július 30 - augusztus 10.
Utazás: Budapestről Pekingbe egy átszállással 
Körutazásunk során a világ legcsodálatosabb Világörökségi helyszíneit vesszük célba; Peking szívében található Tiltott Város Palotaegyüttest, az emberiség egyik legnagyobb alkotását, a Nagy Falat, majd Hszianban az egyedülálló Agyaghadsereg régészeti lelőhelyét nézzük meg. 900 km-t hajózunk a gyönyörű természeti környezetéről és érdekes látnivalóiról híres Jangce-folyón, majd utazásunk Kína gazdasági központjában, a lenyűgöző Sanghajban ér véget. Ultramodern városok, ősi emlékek és a természet csodáinak kontrasztja teszi felejthetetlenné utazásunkat. 

  

Nagy kanadai csoportos utazás magyar idegenvezetéssel a Szent Lőrinc-folyótól a Sziklás-hegységig
Utazás időpontja:
2019. augusztus 11-25.
Utazás: Budapestről Montrealba egy átszállással 
Csoportos utazásunk során átutazzuk egész Kanadát. Az emberléptékű, élhető városok - Ottawa,Montreal, Toronto, Vancouver - mellett a kanadai természet szépségeit is megtapasztalhatjuk ezen a tartalmas úton. Csodálja meg a Niagara-vízesést, járja be a Sziklás-hegység leglátványosabb részeit és kiránduljon a türkizkéken csillogó tavairól híres Banff Nemzeti Parkban!