Nyomtatás

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-90966/2015.

A Bono Utazási Központ (cím: 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49., cégjegyzékszám: 01-09-732549, GKM EKH szerinti nyilvántartási szám: U000577) mint adatkezelő a jelen Összefoglaló adatvédelmi tájékoztatóban ad rövid tájékoztatást ügyfelei személyes adatai kezelésének rendjéről és az ahhoz kapcsolódó jogaikról. Bővebb tájékoztatást Részletes adatvédelmi tájékoztatónkban, a bonoutazas.hu/adatvedelmi_tajekoztato.pdf címen talál. Az Adatkezelési tájékoztató az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletének a 2016/679/EU rendelettel és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénnyel összhangban került megállapításra.

 A Bono Utazási Központ ügyfelei személyes adatait abból a célból tárolja, hogy igényeiket minél jobban megismerve a lehető legmegfelelőbb szolgáltatást tudja számukra ajánlani és nyújtani, ideértve a profilalkotás révén történő személyre szabott ajánlatok készítését is. Az adatok kezelésének jogapja az ügyfél szabadon visszavonható hozzájáruló nyilatkozata, a megkötött utazási szerződés teljesítéséhez fűződő érdek, vagy az abból fakadó egyéb jogos érdek érvényesítése.

Az utazási szerződés teljesítésében részt vevő szolgáltatók (szálloda, repülőtársaság, stb.) számára a szolgáltatás nyújtásához szükséges személyes adatok továbbításra kerülnek. E szolgáltatók az Ön által kötött utazási szerződésben pontosan megjelölésre kerülnek. Az Európai Unión kívülre történő adattovábbítás esetén fokozott figyelmet fordítunk adatai biztonságára és utazási szerződése megkötésekor tájékoztatjuk az alkalmazott adatvédelmi garanciákról.

Ügyfeleink személyes adatait az adatkezelés jogalapjául szolgáló hozzájárulás visszavonásáig, vagy lejártáig, az utazási szerződés teljesítésétől számított öt éves általános igényérvényesítési határidő elteltéig, illetve a vonatkozó jogszabályok szerinti időpontig kezeljük.

Tájékoztatjuk, hogy joga van kérni az általunk kezelt személyes adatok ismertetését, átadását, helyesbítését, törlését, továbbítását más adatkezelőhöz.

Amennyiben személyre szóló tájékoztatást kíván kapni az Önhöz kapcsolódóan általunk kezelt személyes adatok kezeléséről (az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, az adatok köréről, az adatok továbbításáról, a kezelés időtartamáról, a profilalkotás logikájáról), azt az alábbi kapcsolatfelvételi ponton teheti meg: email: info@bonoutazas.hu és telefon: 06 1 235 8010.

Személyes adatainak jogszerűtlen kezelése tárgyában a Nemzeti Adatvédelmi Hivatalhoz fordulhat panasszal a következő elérhetőségeken: (Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., Telefon: 06 (1) 391-1400, Fax: 06 (1) 391-1410, E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, Honlap: http://www.naih.hu).

Kapcsolat
Skandináv Utazási Központ